Skrivstart!

Skrivstart
eller log in för att se kursen.

Ge dig själv en ordentlig skrivstart!

I denna kurs får du prova på olika sorters kreativt skrivande och får respons av två inspirerande kurslärare, Agneta Slonawski och Elisabeth Wikström. Kursen ger dig berättelsens grundläggande byggstenar med hjälp av konkreta exempel ur litteraturen och kreativa övningar i ett nytt kursbrev varje vecka i 6 veckor. Du gör kursen på den nivån där du själv befinner dig i skrivandet.

Du har totalt 12 veckor på dig att göra kursbreven från och med att du köper kursen. När du fullföljt kursen får du avslutande respons och tips på hur du går vidare i ditt skrivande. I den sista lektionen får du även chansen att blomma ut i en längre text.

Du kan börja kursen redan idag!

Kursinnehåll:

Brev 1: STARTA EN BERÄTTELSE
Brev 2: ANVÄND DINA SINNEN
Brev 3: VIKTEN AV DETALJER
Brev 4: BYGGA KARAKTÄRER
Brev 5: MILJÖBESKRIVNINGAR
Brev 6: DRAMATURGI
Kursavslutning: SLUTRESPONS

Kursledare är Agneta Slonawski som är utbildad skrivarpedagog, författare och frilansjournalist. Redaktör och kontaktperson för kursen är Elisabeth Wikström, frilansjournalist och webbutvecklare. Respons på dina övningsuppgifter får du från båda.

www.skrivklar.nu kan du läsa mer om dem och få exempel på respons.

Har du fler frågor om hur det funkar på Skrivarkurser.nu, gå vår introduktionskurs eller kolla in svaren på de vanligaste frågorna här!

Moduler