Kurser

 • Skrivstarta hösten!

  by Skrivklar 0 Lektioner inom , , 1 990,00 kr

  I denna kurs får du prova på olika sorters kreativt skrivande och får respons av två inspirerande kurslärare, Agneta Slonawski och Elisabeth Wikström. Kursen ger dig berättelsens grundläggande byggstenar med hjälp av konkreta exempel ur litteraturen och kreativa övningar i ett nytt kursbrev varje vecka i 6 veckor. Detta är en specialvariant som startar 16 […]

 • Skriv noveller - kort och bra

  by Jens Klitgaard 36 Lektioner inom , , , , 990,00 kr

  Detta är en självstudiekurs som går in i novellkonstens alla delar och som avslutas med möjlighet att få respons på en av dina noveller. I kursbreven finns både skriv- läs- och inspirationsövningar med fokus på din egen kreativa process. Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna där ni kan ge respons till […]

 • Hitta glädje i skrivandet

  by Kim Kimselius 19 Lektioner inom , , 990,00 kr

  Hitta glädje i skrivandet

  Känner du att det går trögt i skrivandet och att du behöver hitta glöd och inspiration? Kim M Kimselius har skrivit närmare 40 böcker i flera olika genrer och har en outsinlig skrivlust. Ta hjälp av hennes bästa tips och entusiasm till skrivandet i denna kurs! Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för […]

 • Skrivstart!

  by Skrivklar 30 Lektioner inom , , 2 990,00 kr

  Skrivstart

  I denna kurs får du prova på olika sorters kreativt skrivande och får respons av två inspirerande kurslärare, Agneta Slonawski och Elisabeth Wikström. Kursen ger dig berättelsens grundläggande byggstenar med hjälp av konkreta exempel ur litteraturen och kreativa övningar i ett nytt kursbrev varje vecka i 6 veckor.

 • Lilla romanskolan

  by Camilla Bergman Mollung 33 Lektioner inom , , 3 490,00 kr

  Lilla romanskolan

  Vill du ta tag i ditt romanprojekt med professionell hjälp? Romanskolan tar dig genom romanskrivandets hantverk och hjälper dig i din kreativa process. Under 20 veckor utvecklar du ditt eget manus. Kursledare är lektören Camilla Bergman Mollung.

 • Respons 10 sidor

  by Camilla Bergman Mollung 1 Lektioner inom 790,00 kr

  Vill du ha respons på dina texter under kursen? Lektören Camilla Bergman Mollung ger respons direkt i texten du lämnar in och en sammanfattning av sina intryck.

 • Skriv en roman på tio veckor

  by Ann Ljungberg 71 Lektioner inom , 1 490,00 kr

  Skriv en roman på tio veckor – skrivarkurs på distans

  Kan man skriva en roman på 10 veckor? Ja, ett första utkast är fullt möjligt om du skriver lite varje dag. Ett av syftena med kursen är just att skapa vanan att skriva ofta – gärna varje dag.

 • Respons 30 sidor

  by Camilla Bergman Mollung 1 Lektioner inom 1 990,00 kr

  30 sidor respons

  Vill du ha respons på dina texter under kursen? Lektören Camilla Bergman Mollung ger respons direkt i texten du lämnar in och en sammanfattning av sina intryck.

 • Respons 20 sidor

  by Camilla Bergman Mollung 1 Lektioner inom 1 490,00 kr

  20 sid respons

  Vill du ha respons på dina texter under kursen? Lektören Camilla Bergman Mollung ger respons direkt i texten du lämnar in och en sammanfattning av sina intryck.

 • Novellskolan

  by Jens Klitgaard 36 Lektioner inom 3 490,00 kr

  Novellskolan

  Vill du lära dig skriva noveller, fördjupa dig i en kreativ process och få respons på dina texter? I novellskolan lär vi oss allt om att skriva kort i 6 fullmatade kursbrev med skriv- läs- och inspirationsövningar. Fokus ligger på den individuella textresponsen. Kursledare är Jens Klitgaard.